LOCATIE EXPOSITIES

Waar vinden de exposities plaats?

Frankrijk: Bourgogne: locatie: Atelier Préporché in Préporché (58360 Frankrijk).  De expositieruimte  Atelier Préporché ligt in het zuidwesten van Parc Regional du Morvan op 2 km van kuuroord Saint-Honoré-les-Bains.

 

Frankrijk: Provence : locatie: Atelier Art Accent Gigondas in Gigondas (84190 Frankrijk). De expositieruimte ‘Atelier Art Accent Gigondas’ ligt in het Parc Regional du Mont Ventoux.  Het dorp Gigondas is wereldberoemd vanwege de wijnen en is voor rode en rosé wijnen sinds 1971 geklasseerd als AOC.

Zowel de Bourgogne als de Provence zijn toeristisch zeer in trek. De natuur, de gastronomie, de wijnen en de historische steden zijn grote trekpleisters.

Wilt u uw vakantie combineren met een bezoek aan de exposities? Er is in Préporché en Gigondas accomodatie te huur. Neem contact op voor informatie.

 

Nederland: Friesland: locatie: Atelier Waddenzee in Moddergat. Op dit moment is er aan Werelderfgoed de  Waddenzee de mogelijkheid om te werken tijdens uw vakantie, er is accomodatie in combinatie met een Atelier. Neem contact op voor de mogelijkheden.