vrienden van

Stichting ‘de Kamergalerie’ stelt podia beschikbaar aan beeldend kunstenaars en jonge klassiek geschoolde musici. Voor hen is dit een stap voorwaarts in de ontwikkeling van hun carrière en bij het opbouwen van nationale en internationale contacten.

Stichting ‘de Kamergalerie’ werkt zonder overheidssubsidie en kan dit belangrijke werk ter promotie van kunst voor een breed publiek alleen verrichten dankzij giften, donaties en/of opbrengsten uit acties als benefietconcerten.

Om onze concerten en exposities in binnen- en buitenland te kunnen blijven organiseren, doen wij een beroep op u om ons te steunen. Dat kan op de volgende manieren:

  • Een directe financiële bijdrage leveren.
    Daarbij maken wij onderscheid in donateurs en sponsors.
  • Wordt donateur door een bedrag naar keuze over te maken op onze rekening, onder vermelding van Donatie Kamergalerie. Bij een donatie van 100,- euro of meer wordt in een heel kalenderjaar desgewenst vermelding gemaakt op onze website. Voegt u in dat geval in de omschrijving van uw storting aub uw naam en woonplaats toe, voorbeeld: “Donatie Kamergalerie namens Jan & Barbara de Boer, Amsterdam”.
  • Als u geïnteresseerd bent in onze sponsorpakketten neem dan vrijblijvend kontakt met ons op.

Triodosbank Stichting de Kamergalerie:

NL79 TRIO 0338 5691 62 tnv Stichting de Kamergalerie
Kamer van Koophandel: 68266774