LOCATIE EXPOSITIES

Waar vinden de exposities plaats?

Frankrijk: Bourgogne: locatie: Atelier Préporché in Préporché (58360 Frankrijk).  De expositieruimte  Atelier Préporché ligt in het zuidwesten van Parc Regional du Morvan op 2 km van kuuroord Saint-Honoré-les-Bains.

 

Frankrijk: Provence : locatie: Atelier Gigondas Plein Sud in Gigondas (84190 Frankrijk). De expositieruimte ‘Atelier Gigondas Plein Sud’ ligt in het Parc Regional du Mont Ventoux.  Gigondas is wereldberoemd vanwege de wijnen en is voor rode en rosé wijnen sinds 1971 geklasseerd als AOC.

Zowel de Bourgogne als de Provence zijn toeristisch zeer in trek. De natuur, de gastronomie, de wijnen en de historische steden zijn grote trekpleisters.

Wilt u uw vakantie combineren met een bezoek aan de exposities? Er is in Préporché en Gigondas accomodatie te huur. Voor informatie klik hier.

 

Nederland: Friesland: locatie: Atelier Waddenzee in Moddergat. Op dit moment is er aan Werelderfgoed de  Waddenzee de mogelijkheid om te werken tijdens uw vakantie, er is accomodatie in combinatie met een Atelier. Voor informatie klik hier.